Nedostupné:

Koriandr setý

Koriandr je bylinka s výraznou a velmi specifickou chutí. Využití najde především v asijské a mexické kuchyni. Přidává se do masitých pokrmů

Koriandr vietnamský

Koriandr vietnamský je pikantní asijská bylinka. Chutí připomíná běžný koriandr, ale je ostřejší a kořenitější. Využití najde především v asijské…

Máta citronová

Máta citronová je druh máty vyšlechtěný z máty peprné, který má citronové aroma. Preferuje slunné až polostinné stanoviště, chráněné před…

Máta čokoládová

Máta čokoládová je vyšlechtěná z máty peprné, které je velmi podobná, ale má nádech hořké čokolády a také je více vybarvena do fialových…

Máta peprná

Máta peprná má velmi výraznou mentolovou vůni. Preferuje slunné až polostinné stanoviště, chráněné před větrem. Při pěstování…

Ostropestřec

Ostropestřec je trvalka s trnitými listy, které mají bílé skvrny. V létě kvete purpurovými květy. V lidovém léčitelství se zralá semena…

Roketa

Roketa je listová zelenina s příjemnou ostřejší chutí. Na rozdíl od rukoly má širší listy a o něco jemnější chuť. Má výbornou schopnost…

Rukola

Rukola je listová zelenina s příjemnou ostřejší chutí. Na rozdíl od rokety má silně dělené listy a o něco ostřejší chuť. Má výbornou schopnost

Rýmovník

Rýmovník je výrazně aromatická bylinka, z jejíž listů se uvolňuje vonná silice. Na rýmu pomáhají rozlámané listy, které se buď inhalují nebo…

Saturejka převislá (indiánská máta)

Saturejka převislá, známá též jako indiánská máta, je aromatická bylinka s jemnou mátovou chutí. Vytváří dlouhé převisy, díky čemuž je ideální…