Kari je keřík se stříbrně zabarvenými stonky a listy. Celá rostlina voní po kari koření. Ke konci léta kvete žlutými kvítky.
Použití v kuchyni: Přidává se do dušených jídel, rýže, polévek či zeleniny. Použít se dá také do salátů.
Rostlina nemusí být aktuálně dostupná.
Na našem webu používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce. Kliknutím na tlačítko “Rozumím” nám udělíte souhlas k jejich sběru a zpracování.
Na našem webu používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” nám udělíte souhlas k jejich sběru a zpracování.